Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes

4
  • 4 grote vastkokende aardappelen (200 g elk)
  • 8 maatjes
  • 250 g groene bonen
  • 1 sjalot
  • 2 eetlepels druivenpitolie
  • 1 handjevol dille
  • peper en zout

Blancheer de bonen in licht gezouten kokend water en koel af met ijskoud water. 

Snijd de geschilde aardappelen ondertussen in dobbelstenen van 3 cm op 3 cm en bak in een antikleefpan op een hoog vuur in wat druivenpitolie. Meng
de aardappelen met de bonen en voeg de fijngehakte sjalot en dille toe. Kruid met peper en zout en serveer met de maatjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.