Aardappelgratin met geitenkaas en rozemarijn

Accompagnement
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 20

Ingrediënten

  • 6 vastkokende aardappelen (ongeveer 800 g)
  • 50 g zachte geitenkaas
  • 25 cl room
  • 1/2 l halfvolle melk
  • 50 g geraspte kaas
  • 2 takjes rozemarijn
  • peper en zout

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in fijne schijfjes. 

Doe ze in een kookpan en voeg er de melk, room, rozemarijn en geitenkaas in kleine stukjes aan toe. Kruid naar smaak met peper en zout. 

Breng aan de kook en kook verder tot het geheel dikker wordt. Giet dan in een gratineerschaal.  

Strooi er de geraspte kaas over en bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.