Aardappelcupcakes met zwarte olijven en salie

4
(20) 30
  • 1 kg bloemige aardappelen, 8 stuks (hangt van de grootte af)
  • 2 eieren
  • 100 g zwarte olijven
  • 2 el salie
  • 2 el bloem
  • peper en zout
  • 1 kl zuiveringszout
     

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water en pureer.
Voeg vervolgens de gehakte salie en gehakte olijven toe.
Voeg de eidooiers, de bloem en het zuiveringszout toe aan de puree en roer goed om.
Zorg ervoor dat de aardappelen niet volledig afkoelen.
Kruid met peper en zout.

Lepel de geklopte eiwitten erdoor om het mengsel luchtig te maken.
Doe het mengsel in een spuitzak en vul de cupcakes voor 2/3.

Bak ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.