Bladerdeegrolletjes met kip
Kooktips

Kip in bladerdeeg: dit kun je allemaal doen

Van hapjes, snacks tot hoofdgerechten: vind hier tips en recepten met kip van bij ons.

Lees meer
Croque madame met Nazareth Classic en een gegrilde radicchio
Kooktips

Je croque smaakt op z’n best met kaas van bij ons

Op zoek naar tips voor een verrassende croque? Vind hier inspiratie met kazen van bij ons.

Lees meer
Crumble van peer met speculaasroom
Kooktips

Hoe en waarom kaas als dessert eten?

Verras je gasten met een hartig dessert in de plaats van iets zoet. Check onze tips met kazen van hier.

Lees meer
Kaas aansnijden
Duurzaamheid

Hoe Brugge Kaas de eerste CO2-neutrale kaas in België werd

De CO2-uitstoot bij de kaasproductie fors verminderen: dat was de uitdaging die Milcobel aanging.

Lees meer
Sushi met kip en tricolore groenten
Kooktips

Van klassiek tot hip: onze favoriete hapjes met kip

Van spiesjes tot bladerdeeghapjes: met kip van bij ons en deze tips zal je hapjes maken die altijd smaken.

Lees meer
Kaas snijden
Productinformatie

Kazen van bij ons, altijd van topkwaliteit

Kazen van hier zijn van onberispelijke kwaliteit dankzij strenge voorzorgsmaatregelen en controles.

Lees meer
Spiesje van kip met appel en dillesausje
Kooktips

Deze gerechten met kipbrochette zijn altijd een goede zet

Zoek je tips om zelf een kipbrochette samen te stellen? Vind hier recepten met kip van eigen bodem. 

Lees meer
Flandrien-kaas wordt ingepakt
Verhaal

Flandrien, daar waar wei en wrongel nog tussen de handen van echte kaasmeesters passeren

Bij kaasmakerij Flandrien leven ze met hart en ziel voor hun stiel. En dat proef je in hun kazen. 

Lees meer
Salad in a jar

Lunch met kip: 5 tips voor meer variatie

Zin in iets anders dan broodjes met kipsalade? Check onze tips voor een gevarieerde lunch met kip van eigen bodem. 

Lees meer
Salade met peer, venkel, blauwe kaas en tarwekorrels
Kooktips

Verbaas met blauwe kaas: recepten die je geprobeerd moet hebben

Meer weten over blauwschimmelkaas of zoek je recepten? Vind hier inspiratie met blauwe kazen van bij ons.

Lees meer
Portobelloburger met gebakken ui en Flandrien gerijpt

Cheeseburgers maken: tips om zelf aan de slag te gaan

Hoe bouw je de perfecte cheeseburger op? Vind hier tips en recepten met kazen van bij ons.

Lees meer
Pluimveehouder Olivier
Verhaal

Het verhaal achter de Gallux-kip, 100% Belgisch en gekweekt met respect voor dier en milieu

Wat maakt de Gallux-kip zo bijzonder? Pluimveehouder Olivier vertelt je het verhaal van ei tot bil.

Lees meer
Kaasfondue met kazen van bij ons

Dit kan je doen met de restjes van je kaasschotel

Heb je nog restjes van je kaasschotel? Vind hier tips om ze te verwerken en recepten met kazen van hier.

Lees meer
Familie Deweer-Steyaert

Kazen van ’t Groendal vallen in de smaak, van Roeselare tot in de ruimte

De kazen van Kaasboerderij 't Groendal worden tot ver buiten onze grenzen gesmaakt. Maak hier kennis met de producenten.

Lees meer
Caesarsalade
Productinformatie

Hoe kip bewaren, invriezen en ontdooien?

Waar moet je op letten als je kip aankoopt? Hoe bewaar je kip? En, hoe moet je het vlees invriezen?

Lees meer