Lamsschouder

Lamsschouder

De lamsschouder is afkomstig van de voorpoten van het lam. De achterpoten leveren de lamsbout. De lamsschouder is een mals en veelzijdig stukje lamsvlees. Je kan er in de keuken veel kanten mee uit. De schouder bevat een been, maar meestal vind je het zonder been in de winkel.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.