Zeestoverij in eigen nat

4

De tomaten pellen, in vier snijden en de pitjes verwijderen.  De rode paprika schillen, de pitjes verwijderen en hem vervolgens fijnsnijden.  De aardappelen half gaarkoken, pellen en in grove stukken snijden.

De tomaten, aardappelen, paprika, wijn, tomatenpuree en de knoflook in een diepe pan doen, wat water toevoegen en aan de kook brengen. Het vuur temperen, de kruiden toevoegen en onder deksel een twintigtal minuten laten sudderen.

De visfilets in stukken snijden, aan de sudderpot toevoegen en 5 à 10 minuten op zacht vuur laten garen.

Op het laatst de inktvisringen toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.

De sudderpot over soepkommen verdelen.

Voor een feestelijke variant kunt u het gerecht versieren met enkele in bouillon gaargekookte venusschelpen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.