Zeeduivel met een ratatouille van aubergine, courgette en paprika

Number of persons
Aantal personen

4

Zeeduivel smaakt altijd maar deze ratatouille van aubergine, courgette en paprika is op zijn lekkerst tijdens de zomer, met groenten van eigen bodem.

Ingrediënten

Recept

Verwijder het vel en graten van de zeeduivel. Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan. Kruid met wat peper.

Snijd de aubergine en courgette in blokjes. Schil de paprika met een dunschiller en snijd deze ook in blokjes. Hak de ui fijn en pers de knoflook.

Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika.
Voeg daarna voeg de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.

Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs. Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet met het geheel met de tomatensaus. Kruid met zout en peper.

Zet gedurende 15 à 20 minuten in een oven van 180°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.