Start to cook

Wok à la Waldorf

Hoofdgerecht
In de wok
4
25
  • 250 g witte selder
  • 4 lente-uitjes
  • 1 appel (jonagold)
  • 200 g jonge spinazie
  • 50 g walnoten, geroosterd
  • sap van 1 citroen
  • 2 kl mosterd
  • 150 g zure room
  • peper en zout
  • 500 g kippenfilet
  • bakboter

Spoel de selder en de spinazie. Laat de spinazie goed uitlekken.
Verwijder met een dunschiller de draadjes van de selder. Schil de appel en snijd ze met de selder in blokjes. Sprenkel er wat citroensap over.
Snijd de lente-uitjes in ringen.

Snijd de kip in repen en bak ze krokant in een wokpan met bakboter of olie, kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en zet aan de kant, bak in dezelfde pan de selder, appelblokjes, spinazie en de helft van de lente-uitjes.

Voeg 1 koffielepel mosterd toe en roer goed om. Voeg daarna de kip terug toe.

Verdeel over borden. Roer de andere koffielepel mosterd door de zure room, lepel wat over de wokschotel, werk af met de rest van de lente-ui en de walnoten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.