Bereiding
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de aardappelen, prik er met een scherp mesje enkele keren in en leg ze op een rooster in de oven, gedurende 40-45 minuten.
Blancheer ondertussen het bovenste deel, ongeveer 5 cm van de asperges, in gezouten water gedurende 5 minuten.
Tip: gebruik het andere deel van de asperges om eventueel een aspergesoep van te maken.
Maak de lookboter
Meng de gehakte kruiden door de boter, rol de kruidenboter tussen plastic folie tot een rolletje en zet nog even in de koelkast.
Maak de visrolletjes
Kruid de visfilets met peper en zout en rol ze op tot rolletjes.
Steek afwisselend een groene asperge, kerstomaat en visrolletje op de prikkers, tot deze volgeprikt is.
Leg de visbrochettes op een met bakpapier beklede ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie, kruid met peper en zout. Plaats de vis de laatste 15 minuten bij de aardappelen in de oven.
Afwerking
Serveer de visbrochettes met de gepofte aardappelen, de lookboter en rucolasla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.