Start to cook

”Verloren” Croque champignons

Varia
Brunch
4
30
  • 250 g champignons
  • 1 sjalot
  • bakboter
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 8 sneetjes toastbrood
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • 4 sneetjes jonge kaas of mozzarella
Serveer meteen met een frisse salade.

Snijd de sjalot in ringen en de champignons in plakjes. Smelt de boter in een pan. Bak er de sjalot en champignons in. Voeg de uitgeperste knoflook toe en kruid met peper en zout.

Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes brood erdoor en bak in wat boter krokant.

Leg de helft van de sneetjes brood op een werkvlak, lepel er de champignons op en leg er een sneetje kaas op, leg er nog een sneetje brood bovenop en druk goed aan. Bak opnieuw in de pan, tot de kaas begint te smelten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.