Twee borden zijn geserveerd op tafel, de licht beige borden zijn gevuld met reepjes gegrild vlees op een gemengde en frisse sla van veldsla en kerstomaten. Er staat ook een glaasje witte wijn op tafel.

Tagliata van zesrib met veldsla en tomaat

Een klassieker in de Italiaanse keuken: tagliata. Perfect gegrilde reepjes vlees op een frisse salade van veldsla en kerstomaatjes. Wij serveren hem met een homemade mayonaise met een fruitige en lichtzure toets in, dit geeft een extra smaakdimensie aan je tagliata met veldsla en tomaatjes.

Hoofdgerecht

20 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de fruitige mayonaise

    Voor het slaatje

12 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Dep het vlees goed droog en kruid het vlees langs beide zijde met grof zeezout en zwarte peper.

    Maak een mayonaise

    Voor het slaatje

    Afwerking