
Recept
Voor de soep
Roerbak de gewassen spinazie en de fijngesneden sla in enkele minuten gaar.
Smelt de boter en meng de bloem er met een klopper door tot alle klontjes zijn opgelost.
Voeg al roerend de bouillon toe en daarna ook de spinazie/sla. Mix het geheel en roer er voorzichtig de room door en breng die op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Serveer er kruidige kaasstengels bij!
Voor de kaasstengels
Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de bladerdeegplakjes ontdooien, bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de ontdooide plakjes bladerdeeg op.
Snij elk plakje in 8 reepjes. Draai elk reepje aan de 2 uiteinden in tegenovergestelde richting. Je verkrijgt nu een gedraaide vorm.
Bestrijk met het geklutst ei en strooi er de kaas en de eventuele zaadjes op. Bak af in de oven gedurende +/- 20 min.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.