Spiesjes van geroosterd brood, Belgische mozzarella en kerstomaten

Aperitiefhapje
Varia
Toppers met tomaat
Brooddoos
2
  • 1 wit stokbrood
  • 8 houten satéstokjes
  • 20 kerstomaten
  • 1 bosje verse basilicum
  • 150 g Belgische mozzarella
  • 2 el olijfolie extra vergine
  • 1 el pesto

Snijd het stokbrood in dunne rondje schijfjes. Rooster ze goudbruin in een pan of een broodrooster.

Snijd de uitgelekte mozzarella in blokjes van 1 cm. Halveer de kerstomaten.

Schuif op elk spiesje afwisselend een broodschijfje, een half kerstomaatje, een blokje mozzarella en een blaadje basilicum. Leg de spiesjes op een schaal.

Meng de pesto met de olijfolie en sprenkel over de spiesjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.