Spiesjes van geroosterd brood, Belgische mozzarella en kerstomaten

Number of persons
Aantal personen

2

Ingrediënten

  • 1 wit stokbrood
  • 8 houten satéstokjes
  • 20 kerstomaten
  • 1 bosje verse basilicum
  • 150 g Belgische mozzarella
  • 2 el olijfolie extra vergine
  • 1 el pesto

Recept

Snijd het stokbrood in dunne rondje schijfjes. Rooster ze goudbruin in een pan of een broodrooster.

Snijd de uitgelekte mozzarella in blokjes van 1 cm. Halveer de kerstomaten.

Schuif op elk spiesje afwisselend een broodschijfje, een half kerstomaatje, een blokje mozzarella en een blaadje basilicum. Leg de spiesjes op een schaal.

Meng de pesto met de olijfolie en sprenkel over de spiesjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.