Soufflé van aardappelen en champignons

4
10

Verwarm de oven voor op 200°C (stand 7).
Beboter 4 vormpjes.
Was de champignons en snijd ze in dunne plakjes.
Bak ze aan in olijfolie en kruid met peper en zout.

Doe de geschilde aardappelen in een kookpan en voeg de melk toe.
Laat 20 minuten koken.
Voeg de champignons toe en mix tot een soep.
Bind het geheel met het aardappelzetmeel.
Laat afkoelen.

Scheid de eieren, hou het eiwit apart. Meng de 2 eigelen onder het mengsel
Klop de 2 eiwitten op en roer ze voorzichtig onder het mengsel.
Verdeel alles over 4 beboterde vormpjes en zet ze 8 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Dien onmiddellijk op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.