Salade van witloof, veldsla, appel en curry

  • witloof
  • appel (Jonagold)
  • 100 g veldsla
  • 2 soeplepels mayonaise
  • 1 koffielepel currypoeder
  •  peper en zout

Snij de kern van het witloof weg.
Gebruik de bladen van het witloof in zijn geheel.

Snij de appel in 4 en verwijder het klokhuis.
Snij, met behulp van een dunschiller, fijne schijfjes van de appel.
Doe een handvol veldsla bij de appelschijfjes en witloof.

Afwerking en presentatie

Doe 2 eetlepels mayonaise en 1 koffielepel currypoeder bij de groenten.
Kruid af met peper en zout.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.