Ribbetjes met honing

4

Botermalse ribbetjes, daar loopt het water van in de mond. Ribbetjes klaarmaken is helemaal niet moeilijk, je moet enkel wat geduld hebben. Geniet van deze ribbetjes met honing!

  • 2 kg ribbetjes
  • 2 dl ketchup
  • 6 eetlepels honing
  • 3 eetlepels azijn
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • zout
  • chilipeper naar smaak
     

Vermeng alle ingrediënten voor de marinade, schenk die over de ribbetjes en laat ze er ten minste 2 uur rustig in marineren.

Rooster de ribbetjes 75 minuten in een voorverwarmde oven van 175° C of grill ze op de barbecue.

Penseel regelmatig wat marinade op het vlees.

Dien op met een aardappel in de schil en een frisse sla.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.