Perentaartje met blauwe kaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Sluit je je feestmenu af met dit lekker perentaartje met blauwe kaas, dan tover je een glimlach op de gezichten van al je gasten.  

Ingrediënten

  • 4 vierkantjes kant-en-klaar bladerdeeg
  • 4 eieren
  • 150 ml room
  • 50 g blauwe schimmelkaas (Pas de bleu)
  • 2 peren
  • 40 g noten
  • verse tijm
  • peper en zout

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Leg 4 vierkantjes bladerdeeg met het bakpapier in 4 taartvormpjes. Klop de eitjes los met de room.

Snijd de peren in partjes en verwijder het klokhuis. Schik de perenpartjes op het bladerdeeg en giet er het eimengsel over. Brokkel wat stukjes blauwe kaas over alle taartjes.

Kruid met peper en zout en wat tijm. Hak de noten fijn en strooi over de taartjes.

Bak de perentaartjes ongeveer 20 minuten in de oven en serveer.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.