Papillot van rood fruit met platte kaas
Sluit je BBQ af met een heerlijk dessert op de barbecue met rood fruit en platte kaas. Ga je graag aan de slag met zomerfruit dat je recht van bij de boer kan kopen? Vind hier alle hoeveverkooppunten in jouw buurt.
Bereiding
Snijd de aardbeien in partjes. Warm de jenever op en voeg het kaneelstokje toe. Laat 5 minuten koken.
Neem vier vellen aluminiumfolie. Verdeel er de aardbeien, frambozen, rode besjes en de helft van de basilicumblaadjes op en plooi het folie wat dicht. Giet er het jenevermengsel in en sluit de pakketjes. Zet ze 10 minuten op het barbecuerooster.
Splits het ei en klop het eiwit stijf. Meng de eidooier en de poedersuiker onder de platte kaas. Spatel er het eiwit onder.
Verdeel het warme fruit over 4 kommetjes en lepel er wat platte kaas op. Werk af met de resterende basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.