Op een witte houten tafel staan twee borden, met hierin de papillot die geopend is. In de papillot zie je het rode fruit, een lepel roomkaas en verkruimelde speculaas. Een geschenk van een dessert volgens mij.

Papillot van rood fruit met kriekenbier, roomkaas en speculaas

Fruit in de hoofdrol! Deze papillot combineert rood fruit met een scheutje kriekenbier uit Zuid-West-Vlaanderen. Warm uit de oven of vanop de bbq, geserveerd met frisse roomkaas en knapperige speculaaskruimels, wordt dit een verrassend Belgisch dessert.

Dessert

30 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

7 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Neem per persoon een vel aluminiumfolie. Verdeel hierover het rode fruit, de suiker en het kriekenbier. Vouw de papillotten bovenaan goed dicht en plaats 12–15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C. Je kan de papilloten ook bereiden op de bbq. 

Partner

Streekproduct-logo