Papillot van rood fruit met kriekenbier

Dessert
Barbecue
Ijsjes
4
In plaats van een Q-bag kan je ook een papillot van zilverpapier maken. Dit dessert kan je ook in een hete oven klaarmaken.

Was, indien nodig, het fruit en verdeel het over vier Q-bags.
Strooi er de suiker over en overgiet met het kriekenbier.
Doe er nog een klein klontje boter bij en sluit de Q-bags.
Leg de Q-bag op de barbecue en laat een viertal minuten garen tot de boter gesmolten is en het sap begint te pruttelen.
Open de Q-bag en giet het fruit in een diep bord, werk af met wat verkruimelde Antwerpse handjes.

Voor de liefhebbers is een bolletje vanille ijs een leuk extraatje

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.