Papillot van rood fruit met kriekenbier

4

Wil je een overheerlijk dessert op de BBQ klaarmaken? Dan is deze papillot van rood fruit met kriekenbier zeker iets voor jou!

Dit dessert kan je ook in een hete oven klaarmaken.

Was, indien nodig, het fruit en verdeel het over vier Q-bags of papillot.
Strooi er de suiker over en overgiet met het kriekenbier.
Doe er nog een klein klontje boter bij en sluit de papillot.
Leg de papillot op de barbecue en laat een viertal minuten garen tot de boter gesmolten is en het sap begint te pruttelen.
Open de papillot en giet het fruit in een diep bord, werk af met wat verkruimelde Antwerpse handjes.

Voor de liefhebbers is een bolletje vanille ijs een leuk extraatje

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.