
Ingrediënten
- 3 grote croissants
- 1 kopje blauwe bessen
- 1 pakje roomkaas
- 2/3 kopje suiker
- 2 eieren
- 1 tl vanille
- 1 kopje melk
- eventueel wat poedersuiker
Recept
Verwarm de oven voor op 180°C.
Scheur de croissants in stukjes en verdeel ze over een ovenschotel. Strooi er de blauwe bessen over.
Klop met een mixer de roomkaas, suiker, eieren en vanille op in een kom tot alles mooi gemengd is. Voeg hier geleidelijk de melk aan toe en klop daarna nog even verder. Giet het mengsel over de croissants met blauwe bessen. Laat het geheel 20 minuutjes rusten.
Zet de ovenschotel gedurende 35 à 40 minuutjes in de oven, tot het geheel goudbruin is.
Bestrooi eventueel met poedersuiker en serveer!
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.