Ovenschotel met croissants en blauwe bessen

4
60
  • 3 grote croissants
  • 1 kopje blauwe bessen
  • 1 pakje roomkaas
  • 2/3 kopje suiker
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille
  • 1 kopje melk
  • eventueel wat poedersuiker

Verwarm de oven voor op 180°C.

Scheur de croissants in stukjes en verdeel ze over een ovenschotel. Strooi er de blauwe bessen over.

Klop met een mixer de roomkaas, suiker, eieren en vanille op in een kom tot alles mooi gemengd is. Voeg hier geleidelijk de melk aan toe en klop daarna nog even verder. Giet het mengsel over de croissants met blauwe bessen. Laat het geheel 20 minuutjes rusten.

Zet de ovenschotel gedurende 35 à 40 minuutjes in de oven, tot het geheel goudbruin is.

Bestrooi eventueel met poedersuiker en serveer!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.