Ovengerecht met spruitjes, geitenkaas en ricotta

4
30
  • 800 g spruitjes
  • 100 g verse geitenkaas
  • 100 g ricotta
  • 2 eieren
  • 6 eetlepels halfvolle melk
  • 1 teentje knoflook
  • peper

Kook de spruitjes beetgaar in een bodem kokend water.
Houd er 4 opzij en snijd de andere spruitjes in vieren.

Plet de geitenkaas en de ricotta in een kom.
Doe er het geplette teentje knoflook, de melk en de losgeklopte eieren bij en breng op smaak met peper.
Voeg als laatste de spruitjes toe en meng alles goed door elkaar zodat de spruiten min of meer fijngestampt worden.

Giet het mengsel in 4 ovenschaaltjes of stoofpannetjes en versier met een spruitje.
Zet het gerecht 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C tot er zich een goudbruin korstje vormt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.