
Met de lichtzure smaak van karnemelk en de zoete smaak van blauwe bessen krijg je heerlijke ongezoete wafeltjes vol smaak. Laat die suikerpot maar in de kast staan!
Ingrediënten
- 150 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 ei
- 1 tl vanille-extract
- 200 ml karnemelk
- 100 g blauwe bessen
- snuf zout
Recept
Doe de bloem met het bakpoeder en het zout in een kom.
Voeg het ei en het vanille-extract toe. Giet er beetje bij beetje de karnemelk bij en klop met een garde tot een egaal beslag. Schep er de blauwe bessen onder. Hou er een paar achter om af te werken.
Bak goudbruine wafels van het beslag in een heet en ingevet wafelijzer.
Serveer de wafels met de rest van de blauwe bessen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.