Start to cook

Omelet

1
10

Een omelet bij het ontbijt smaakt altijd. Op een weekdag kan je het simpel houden, maar zondag mag het ietsje meer zijn. Strooi dus wat reepjes kaas, hesp of garnaaltjes over de omelet. Ziedaar de luxe versie!

Kluts 2 eieren in een kommetje. Kruid met wat peper en zout.

Zet een pan met een klontje boter op het vuur.

Zodra de boter gesmolten is, voeg je de geklopte eitjes toe. Laat op een niet te hoog vuur bakken tot een omelet.

Werk af met je gekozen garnituur en kaas. Laat nog even opwarmen tot de kaas gesmolten is.

Smakelijk!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.