Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan
Ingrediënten
- 12 tongfilets
- 500 g aardappelen
- 350 g bladspinazie
- klontje boter
- 5 dl visfumet
- 1 dl room
- snuifje saffraan
- peper en zout
Voor de garnituur:
- plukjes tijm
- lente-ui
Recept
Aardappelen garen in gezouten water, afgieten en pletten.
Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen. Kruiden met peper en zout.
De tongrolletjes pocheren in 4 dl visfumet.
De resterende 1 dl visfumet laten inkoken met 1 dl room en een snuifje saffraan. Kruiden met peper en zout.
Versieren met plukjes tijm en lente-ui.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.