Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan

4

Voor de garnituur:

Aardappelen garen in gezouten water, afgieten en pletten.
Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen.
Kruiden met peper en zout.

De tongrolletjes pocheren in 4 dl visfumet.
De resterende 1 dl visfumet laten inkoken met 1 dl room en een snuifje saffraan.
Kruiden met peper en zout.

Versieren met  plukjes tijm en lente-ui.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.