Bereiding
Pel de langoustine en snijd deze open, verwijder het darmkanaal en besprenkel met olijfolie en fleur de sel.
Meng 100 g rozenbottelazijn, 100 g rodebietensap, 100 g rabarbersap en 100 g olijfolie en zout.
Snijd brunoise van een halve rode biet en schaaf de andere helft in plakjes, breng op smaak met de vinaigrette.
Snijd op de vleesmachine de rabarber in lange plakken, trek vacuüm met wat vinaigrette en rol strak op.
Hang de yoghurt op in een neteldoek en roer los, bewaar in een knijpflesje.
Leg de langoestine bovenaan het bord en leg er de plakjes rode biet op, schik de brunoise van rode biet rondom de langoustine en leg compact de rolletjes rabarber erbij.
Spuit enkele dotjes yoghurt en voeg enkele takjes zuring toe.
Besprenkel het gerecht met de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.