Bereiding
Snijd de rode kool in fijne repen en de rode ui in ringen.
Snijd de radijzen en rode biet in fijne plakjes, snijd de radicchio in grove stukken.
Doe alles in een grote kom.
Snipper de chilipeper fijn en meng met de olijfolie met de rode wijnazijn en de balsamicoazijn tot een vinaigrette. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
Verdeel de helft van de dressing over de salade, hussel goed door elkaar en laat even trekken.
Maak een mengeling van bloem, venkelpoeder, peper en zout. Wentel er de visfilets in.
Smelt boter en olijfolie in een pan en bak de visfilets krokant aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de salade over borden, leg er een gebakken vis bij. Lepel er nog de rest van de vinaigrette over en werk af met een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.