Gebakken krieltjes met garnalen, boontjes en pesto

Slaatje
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 600 g krieltjes
  • 1 rode ui
  • 200 g fijne groene boontjes
  • 100 g diepvrieserwtjes
  • 1 portie waterkers
  • 150 ml pesto
  • 200 g garnalen

Recept

Halveer de krieltjes en blancheer ze, met de schil aan gedurende 10 minuten. Laat uitlekken. Verhit een pan met olijfolie en bak er de krieltjes krokant in. Lepel de pesto over de krieltjes en schep om.

Blancheer de boontjes gedurende 4 minuten in kokend gezouten water, voeg de diepvrieserwtjes in de laatste minuut toe. Schrik onder koud water en laat uitlekken.

Snij de rode ui in fijne ringen.

Leg de krieltjes met de pesto in een serveerschaal. Verdeel er de boontjes, erwtjes, garnalen en waterkers over. Werk af met de rode ui ringen.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.