Frambozenpudding

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

Recept

Spoel de frambozen en verwijder de kroontjes. Pureer de helft van de vruchten fijn.

Maak de vanillepudding volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed afkoelen.

Doe afwisselend een laagje pudding en een laagje frambozen in een glas en giet er de frambozenpuree over.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.