Cocktail met kriekbier en rum

4
15

Voor 4 cocktails

  • 1 oude kriek
  • 100 ml cava of schuimwijn
  • 1 eiwit
  • 2 el citroensap
  • 4 el rumsiroop
  • 1 snuifje zout
  • 4 gesuikerde kersen

Schenk in 4 cocktailglazen de helft kriek en de helft cava.

Klop het eiwit tot schuim met het citroensap, een snuifje zout en de rumsiroop.

Lepel het eiwitschuim op de cocktailglazen, steek nog een gesuikerde kers op de glasrand en serveer.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.