Chocolade-bessen trifle

4
25

Chocolade en fruit, bestaat er een betere combinatie? Met ricotta en chocolade maak je een heerlijk lichte chocomousse. Voeg blauwe bessen, aardbeien en frambozen toe en je hebt een zomers dessert waar iedereen blij van wordt.

Afwerking:

  • 2 el fijngehakte koriander

Warm de chocolade op met de room en de suiker en laat daarna volledig afkoelen. Schep onder de ricotta.

Roer de honing door de yoghurt.

Snijd de aardbeien in plakjes.

Verdeel plakjes aardbei, frambozen en blauwe bessen over 4 glazen en schep er wat granola op. Verdeel er de chocoladericotta over en eindig met een laagje yoghurt.

Werk af met extra fruit en de koriander.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.