
Ingrediënten
Voor 1,5 l soep
- 400 g champignons
- ¼ Chinese kool
- 1,5 l magere kippenbouillon
- 100 g vermicelli
- 1 eetlepel sojasaus
- 150 g grijze garnaaltjes
- peper en zout
Recept
Borstel de champignons schoon en snijd ze in gelijke plakjes.
Was het stuk Chinese kool en haal de bladeren uit elkaar. Snijd elk blad in stukjes.
Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignons en de Chinese kool toe. Laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje.
Voeg de vermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.
Voeg de sojasaus, de garnaaltjes, peper en zout toe en laat nog even doorwarmen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.