Brugge Dentelle uit de oven met kruiden

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 2 Brugge Dentelle
  • 2 takjes tijm
  • Extra tijm om af te werken
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 rode ui
  • 120 g bramen
  • 120 g rode besjes
  • 1 el honing
  • snuf kaneelpoeder
  • 30 g walnoten, grof gehakt
  • boter

 

  • toast of stokbrood

Recept

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Verwijder het plastic van de kaasjes en leg ze in een ovenschaaltje. Plaats 15 minuten in de oven.

Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen en bak hem in boter glazig. Voeg het fruit, de kruiden, honing en kaneelpoeder toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten op een zacht vuur sudderen.

Haal de kaasjes uit de oven. Snijd ze kruiselings in en plooi de hoekjes naar buiten.

Schep er het fruit met wat sap op en bestrooi met de noten. Werk af met een extra takje tijm.

Lekker met toast of stokbrood.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.