Boterham met blauwe kaas, peer en ontbijtspek

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

65

Ingrediënten

  • 4 dikke bruine boterhammen
  • 200 g blauwe schimmelkaas
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 1 stronkje witloof
  • 1 rijpe peer
  • olijfolie
  • balsamicocrème
  • zwarte peper

Recept

Droog het ontbijtspek zonder vetstof toe te voegen in een voorverwarmde oven van 100°C gedurende 1 uur.

Druppel een beetje olijfolie over de boterhammen en beleg ze met plakjes blauwe kaas, reepjes witloof en plakjes peer.

Breng op smaak met zwarte peper.

Leg het ontbijtspek er boven op en werk af met balsamicocrème.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.