Belgische speculaas met een twist

Dranken
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 1 kop melk
  • 1 thl speculaaskruiden
  • 2 kl bruine suiker
  • 1 borrelglas cognac

Recept

Breng de melk aan de kook en los hierin de bruine suiker en speculaaskruiden op.

Mix op met de cognac.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.