Aardbeien en champagne, dat gaat goed samen! Maak in 1-2-3 je eigen aperitief met deze heerlijke combo.
Ingrediënten
- 500 g aardbeien
- sap van 1/2 citroen
- 1/2 bussel munt
- 2 dl champagne
- 2 eetlepels griessuiker
- 1 dl aardbeiensaus
Recept
Was de aardbeien en snijd ze in twee.
Hak de munt fijn en rasp de schil van de citroen.
Meng de aardbeien met de munt, de citroenrasp, de suiker en het citroensap. Laat een kwartiertje marineren.
Lepel de aardbeiensaus in cocktailglazen en voeg de gemarineerde vruchten toe.
Overgiet met de champagne.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.