Aardbeienmousse

1
15

Gebruik Belgische aardbeien voor de lekkerste aardbeienmousse. 

Laat de gelatine weken in koud water.
Spoel de aardbeien, verwijder hun kroontje en mix ze tot puree. Houd drie aardbeien over voor de garnering.

Klop het eiwit stijf.

Verwarm de aardbeienpuree en los er de uitgeknepen gelatine in op.

Meng de puree met de verse kaas en spatel er de eiwitsneeuw onder.

Doe de bereiding in een glas of een coupe en laat opstijven in de koelkast.
Versier met plakjes aardbei.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.