Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas

1
5

Een dessert met minder dan vijf ingrediënten dat ook nog eens lekker is? Dit aardbeidessertje met platte kaas en speculaas. Op en top Belgisch!

Verkruimel of rasp de speculaas fijn.
Was de aardbeien en snijd ze in schijfjes.
Breng de platte kaas op smaak met wat poedersuiker. 

Doe alles in laagjes in doorzichtige dessertglaasjes.
Start met een bodem speculooskruimels, vervolgens kaas en dan de aardbeischijfjes.
Herhalen en eindigen met  laagje aardbeien, toefje kaas en speculaaskruimels.

Klaar!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.