Moellon Beloeil

Klein kaasje uit de streek van Herve geaffineerd met appelen- en perensiroop van het Land van Aubel. 

Moellon Beloeil
Naam kaasmakerij
Jacquy Cange
Uiterlijk
zachte kaas gewassen met honingdrank en Aubelse siroop
Doorsnede
5 cm
Versnijding
in porties
Vetgehalte
45%
Bewaring
tussen 4 en 9°C
Dranken
ideaal in combinatie met bier, wijn of honingdrank
Tip
heerlijk op tartelette in bladerdeeg dat van een fijne laag van siroop is voorzien

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.