Le Carré de Bailli

Dit heerlijk hoevekaasje is gemaakt op basis van verse rauwe melk.

De affinage duurt minimum 4 weken.

Le Carré de Bailli
Zachte kaas
Rauwe melk
Henegouwen
Naam kaasmakerij
Ferme Le Bailli
Uiterlijk
De korst is gewassen en bruinrood.
Doorsnede
gewicht van 450 g, de pâte is soepel en voorzien van kleine gaatjes
Vetgehalte
45%
Tip
heeft succes bij kinderen

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.