Cochon'nez

Romige kaas die in bier wordt gerijpt. Het bier wordt geproduceerd in een Stoombrouwerij in Pipaix.

Cochon'nez
Naam kaasmakerij
Jacquy Cange
Uiterlijk
zachte kaas gerijpt met bier Cochonne
Doorsnede
8 cm
Versnijding
in porties
Vetgehalte
50%
Bewaring
tussen 4 en 9°C
Dranken
te degusteren met een Cochonne van Pipaix of een Bonsecours
Tip
op een kaasschotel, met bier en gelei van Cochonne

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.