Casse-Croûte

Casse-Croûte de l'Abbaye du Val-Dieu is een halfharde kaas met een natuurlijke korst en een zachte, fruitige smaak.

Casse-Croûte
soepel
Luik
Naam kaasmakerij
Herve Société S.A.
Streekbeschrijving
in het hartje van het Land van Herve
Uiterlijk
halfharde kaas met natuurlijke korst
Doorsnede
160 mm (1,5 kg)
Geur
zachte, natuurlijk
Calorieën
310 kcal
Bewaring
Koel bewaren. Van 4 tot 8°C.
Dranken
De Casse-Croûte is vooral lekker bij donkere abdijbieren.
Tip
Voortreffelijk op brood of op een kaasschotel.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.