Mechelse koekoek met mousselinesaus van pickles en oude geuze
Productinformatie

Ga mee op Toer de Geuze en leer de Geuzebieren beter kennen

In het weekend van 4 en 5 mei is het opnieuw Toer de Geuze in het Pajottenland en de Zennevallei.

Lees meer
Bierglazen
Productinformatie

Welk bier serveer je in welk bierglas?

Om optimaal te kunnen genieten van een lekker biertje, schenk je het in het juiste bierglas. Ontdek welk glas bij welke biersoort hoort.

Lees meer
Belgian Beer World - Beursgebouw grote hal
Productinformatie

5 redenen om Belgian Beer World te bezoeken

Belgian Beer World in Brussel is het grootste interactieve bierbelevingscentrum, uniek in z'n soort.

Lees meer
Royal Belgian Caviar - Cedric
Productinformatie

5 weetjes over Belgische kaviaar

Wist je dat ons land een belangrijke producent is van kaviaar? Chefs en foodies in binnen- en buiteland zijn er...

Lees meer
Schorseneren met kruidenpuree en omegabaars
Productinformatie

Alles wat je moet weten over de Omegabaars

Smaakvol en van bij ons: met de Omegabaars sla je een fijn stukje vis aan de haak.

Lees meer
Kippensoep met peterseliepesto
Productinformatie

6 veelgestelde vragen over peulvruchten

Wat zijn peulvruchten? Welke soorten bestaan er allemaal? En hoe kan je peulvruchten klaarmaken?

Lees meer
Dame proeft bier
Productinformatie

De kunst van het bier schenken: 3 tips

Waarop kan je letten voor een perfect geserveerd biertje? Met onze tips leer je bier schenken zoals een pro.

Lees meer
Vrouw staat te staren uit het raam met bordje risotto in haar hand. De risotto is afgewerkt met gebakken boschampignons en Brugge Oud.
Productinformatie

Champignons bewaren, hoe doe je dat?

Hoe bewaar je champignons zodat ze lang vers blijven? Ontdek het in onze tips.

Lees meer
Spinazie en vis
Productinformatie

Sterke weetjes over spinazie

Mag je spinazie opnieuw opwarmen? En is de combinatie van vis en spinazie wel gezond? 

Lees meer
Oesterkweek in Oostende
Productinformatie

Het verhaal achter aquacultuur in België

Aquacultuur is wereldwijd aan een opmars bezig. Ook bij ons groeit de interesse. Duik mee in de wereld van aquacultuur.

Lees meer
Zeetong à la meunière
Productinformatie

Zeetong: het traject van vangst tot veiling

Hoe en waar wordt zeetong gevangen? Welke weg legt zeetong af van vangst tot veiling? Lees er hier alles over.

Lees meer
Belgian Beer Weekend
Productinformatie

Waarom je het Belgian Beer Weekend niet mag missen

Geniet tussen 1 en 3 september van een geweldig aanbod aan heerlijke bieren in het hart van onze hoofdstad.

Lees meer
Rolletjes van kalfsvlees met gedroogde ham en kaas
Productinformatie

Aubergine bewaren, hoe doe je dat?

Ontdek hier hoe je aubergines het best bewaart en hoe je deze groente kan invriezen.

Lees meer
Witloof
Productinformatie

Witloof bewaren, hoe doe je dat?

Ontdek hier hoe je de kwaliteit van witloof optimaal kan behouden en hoe je er zo lang mogelijk van geniet.

Lees meer
Een diep bord gevuld met sla, gegrilde zeetong, courgette, peer en blauwe bessen. Onder het bord ligt een paars servette en wit bestek om meteen dit gerechtje te verorberen.
Productinformatie

Hoe sla langer bewaren?

Ontdek hier hoe je de kwaliteit van sla optimaal behoudt en hoe je er zo lang mogelijk van geniet.

Lees meer