slagerij-traiteur de wilde
Verhaal

Broederlijk vakmanschap bij slagerij-traiteur De Wilde in Deurle

Bij slagerij-traiteur De Wilde kan je terecht voor vlees en vleeswaren van topkwaliteit van eigen bodem.

Lees meer
Geetkotmolenhoeve
Verhaal

Pastorale-lamsvlees: van kweker naar slager, in een mum van tijd

Met het Pastorale-logo ben je zeker van heerlijk lamsvlees van bij ons. We spraken af met schapenhouders Luc en Christine.

Lees meer
Ward Lemmelijn in roeiboot © Ward Lemmelijn
Verhaal

De battle: topsporters Koen en Ward koken met vlees van bij ons

Samen met chef Loïc stoppen topsporters Koen en Ward hun favoriet stukje vlees in een sportief jasje.

Lees meer
Sofie Dumont Ballekes Battle
Verhaal

Zot van balletjes: de lekkerste tips met chef Sofie Dumont

Waar komt Sofies liefde voor gehaktballen vandaan? En hoe bereidt ze en eet ze ze het liefst?

Lees meer
Slager Luk Pieters
Verhaal

Slagerij Pieters? Dan weet je welk vlees je in de kuip hebt!

Bij Slagerij Pieters in Halle krijgt vlees van bij ons een glansrol. Slager Luk vertelt waarom.

Lees meer
Mieke Verniest met gezin - © Marco Mertens / Boerentrots
Verhaal

Van boer tot bord: op bezoek bij varkenshoudster Mieke Verniest

Het verhaal van een kwaliteitsvol stukje varkensvlees, begint bij de boer. Of in dit geval, de boerin.

Lees meer
Melkpudding met honing
Productinformatie

Koken met melk: 6 verrassende weetjes

Koken met melk lijkt simpel. Toch zit er meer (wetenschap) achter dan je zou denken.

Lees meer
2 glazen zijn al gevuld met melk. Glazen kan met melk vult nog een glas. Glazen melk staan op marmere keukenaanrecht met linnen handdoek.
Productinformatie

Veelgestelde vragen over het bewaren van zuivel

Hoe bewaar je melk? Waarop kan je letten bij de aankoop? Mag je yoghurt eten die over de datum is? 

Lees meer