Mand met bioboodschappen

Bio vind je overal

Wil jij ook bewuster met voeding omgaan? Steeds meer consumenten kiezen voor bioproducten en het aanbod houdt gelijke tred. Al vragen sommige mensen zich misschien af van welke producten een biovariant bestaat en van welke niet. Die twijfel is overbodig, want bio vind je tegenwoordig overal.

Van choco tot vis

Het assortiment bioproducten is de laatste jaren enorm gegroeid. Fantastisch nieuws natuurlijk. Voor alles wat lekker is, bestaat een even lekkere bioversie. Het aanbod strekt zich uit van klassiekers als groente en fruit tot choco en zelfs vis. Wil je dagelijks met bioproducten aan de slag, dan heb je vandaag keuze te over.     

Bio in elke winkel

De tijd dat bio een nicheproduct was, is voorgoed verleden tijd. Wie bewust wil kopen, kan vandaag in bijna elke voedingswinkel terecht. Ook voor hypermarkten en grote ketens is bio een alledaags gegeven geworden. De klassieke supermarkt is met 45,5% van de markt zelfs de grootste verdeler van bioproducten. Wat van bio een bijzonder toegankelijke keuze maakt. Gelukkig maar.

Hoe herken je bio?

Bio herken je meteen. Elk bioproduct heeft namelijk een duidelijk biologo: het 'groene blaadje' met sterretjes er omheen. Dit betekent dat het product door Europa erkend is als biologisch. Bioproducenten moeten immers strenge regels volgen en hun productie wordt regelmatig gecontroleerd. 

Meer weten over bio? Surf dan als de bliksem naar www.allesoverbio.be!  


Recepten genoeg op deze website om heerlijk te koken met bioproducten!

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.