Week van de Friet 2019

Week van de Friet

Van 25 november t.e.m. 1 december 2019 is het de Week van de Friet. We zijn ondertussen toe aan de 20ste editie maar de boodschap blijft dezelfde: tijdens de Week van de Friet genieten we samen van frietjes van de frituur. 

Maar dit jaar vind je de vertrouwde puntzak niet alleen terug in de frituur. Woon, werk of studeer je in Middelkerke, Kortrijk, Leuven, Mechelen of Hasselt? Kijk dan maar eens goed rond want in deze steden duikt de frietzak op een onverwachte plaats op.  

Nieuwsgierig? Bekijk onderstaande video en ontdek waar je de frietzak kan vinden. 

Heb je het standbeeld van jouw stad herkend? Ga gerust eens langs om een kijkje te nemen. Of maak er een groepsuitstapje van en neem vrienden of familie mee want afsluiten doe je natuurlijk met een bezoekje aan jouw favoriete frituur en daar zegt niemand nee tegen!  

Deel jouw avontuur of frietmoment

Maakte jij een leuke foto aan het standbeeld met puntzak? Of met een lekker pakje frietjes? Deel het met ons op Facebook, Instagram of Twitter met #weekvandefriet? Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Week van de Friet helemaal tot leven komt! 

Standbeeld kotmadam

Heb je zelf een frituur?

En wil je mee de Week van de Friet in de kijker zetten? Download hier al het promomateriaal.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.