Varkensfilet met spaghetti van courgette

Hoofdgerecht
4
(20) 25

Voor de lookboter :

  • 160 g gezouten boter
  • 2 teentjes knoflook
  • platte peterselie
     

Snijd de courgettes fijn in de vorm van spaghettislierten.

Bak de varkensfilet aan op hoog vuur. Zet het vuur lager en bak nog 15 minuten.
Laat het vlees daarna rusten onder aluminiumfolie.

Deglaceer de pan met bier en laat voor de helft inkoken.
Voeg de courgetteslierten toe en laat 2 minuten stoven.

Snijd de knoflookteentjes en de platte peterselie fijn. Meng dit met de gezouten boter.

Meng de knoflookboter door de gestoofde courgetteslierten.

Serveer de varkensfilet op een bedje van courgette. Lekker met puree. 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.