Ovenschotel met bloemkool, aardappel en gehakt

Hoofdgerecht
Gratin
Kool is cool
Koken met kinderen
6
(30) 30
Schil en kook de aardappelen, kuis en kook de bloemkool en bak het gehakt in korreltjes.
Maak bechamelsaus met de boter, bloem en melk (je kan ook wat kookvocht van de bloemkool toevoegen). 

Schik alles in een ovenschotel: een laag gehakt onderaan, een laag saus, de bloemkool, nog een laag saus, de aardappelen en een laatste laag saus.
Druk alles wat aan en strooi er gemalen kaas bovenop. Eindig met de spekblokjes helemaal bovenaan.
Zet voor 20 min in de oven op 200 °C en even onder de grill.
 
Smullen maar!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.