Stropen hondshaai

  • steek door het oog en laat het mes over de hele lengte van de vis glijden
  • volg daarvoor de lijn op de vis
  • snijd het vel van oog tot oog door
  • maak het vel wat los met het mes
  • neem een handdoek om voldoende grip op het vel te hebben
  • stroop het vel er in één vlotte beweging af naar de staart toe
  • snijd de oogkas door
  • gebruik een koksmes om de vis tegen te houden
  • trek er opnieuw met een vlotte beweging het visvlees uit
  • de ingewanden blijven mooi op de plank liggen

hondshaai portioneren

  • hondshaai is makkelijk te fileren
  • laat gewoon je mes plat tegen het kraakbeen glijden
  • hondshaai is ook zeer geschikt om in moten te snijden

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.