Waterijsje van bessen en aardbeien

Ingrediënten

8 stuks

Recept

Verwarm het water, de suiker en het limoensap in een steelpan tot de suiker is gesmolten.
Laat afkoelen.

Hak de muntblaadjes fijn.
Pureer het fruit samen met de munt en roer er vervolgens het suikerwater bij.

Vul de vormpjes tot 1 cm onder de rand. Steek in elk vormpje een houten stokje en plaats minstens 6 uur in de vriezer.  

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.